Aktuelt

Store nyheter i 2018

På nyåret introduserer vi fullverdige betalingspakker direkte integrert. Full fakturahåndtering, Vipps Faktura, kortbetaling og alle dagens alternativ er på plass i pakken.

Utover året følger de store løsningene fra Apple, Google osv. Disse vil bli direkte tilgjengelig for klinikken så snart de lanseres i Norge.

En terminal for tradisjonell kortbetaling henger vi på veggen for deg. Ingen admininstrasjon – ingen binding.

Journal

Fra nå kan du arbeide med teksten og inndelingen på en helt ny måte, skreddersydd for elektroniske meldinger også. Journal er i pilotering i skrivende stund og lanseres fortløpende.

Innlogging

Vi faser ut buypasskort. BankID på mobil og ID-porten kommer i vinter.

Regnskapssystem

I samarbeid med Visma introduserer vi eAccounting i PsykBase. Et nettbasert faktura- og regnskapsprogram tilpasset mindre bedrifter og enkeltmannsforetak som ønsker å effektivisere sin hverdag.

Kjernejournal

Kjernejournal blir tilgjengelig i februar.

NPR

Rapportering til Norsk Pasientregister får et kraftig løft. Et resultat av godt samarbeid med Direktoratet for e-helse.

ASPIT Journal

Det viktigste av alt: Vi lager et helt nytt klinikksystem. ASPIT JOURNAL. Det vil gradvis fases inn i dagens programvare. Splitter ny journal er første skritt. Utover året vil vi legge til flere og flere funksjoner som til slutt sammenfaller i et nytt webbasert system – tilgjengelig fra alle enheter (mobil/iPad/pc/Mac).

Her vil funksjoner som chat, registreringsskjema, statistikk, mobile betalingsløsninger og annet snack komme på løpende bånd. Pasienter får sin egen helseapp.

Følg utviklingen her.

Vi vil samtidig benytte anledningen til å takke for året som har gått.

Vi har daglig kontakt med dere via support, sosiale medier eller websidene. Engasjementet rundt vårt produkt gjør alle oss i ASPIT topp motivert for å fortsette vårt viktige samfunnsoppdrag – å gi dere Norges beste klinikksystem.

Vi gleder oss til å skape fremtiden for oss alle!